Dusch

Här möts innovation med elegant design och hög nivå av funktionalitet. Infällt duschsystem GROHE Grohtherm Smart Control 310 Active Cube är vårt val när det gäller hög duschkomfort. Det består av handdusch med slang och takdusch medduscharm, två element för infälld montering och innovativ duschblandare GROHE Smart Control.
Tack vare det innovativa kontrollsystemet kan vi på nytt upptäcka glädjen med dagliga bad. Det gör det möjligt att kontrollera samtliga vattenutgångar (två strömmar i takduschen och handduschen) med hjälp av separata knappar på en stilig, kvadratisk duschpanel. Inget står i vägen om man vill använda takduschen och handduschen samtidigt - använd helt enkelt två knappar och anpassa temperaturen med en separat knapp.

Termostathuvudet GROHE TurboStat ser till att temperaturen inte förändras under hela duschtiden. Du kan glömma plötsliga förändringar i vattentemperaturen. För att ytterligare förbättra säker användning blandarenutrustades med SafeStop-blockad som förhindrar att man oavsiktligt sätter på vatten som är värmare än 38 °C.

Den höga användningsbekvämligheten säkerställs också av GROHE DreamSpray-tekniken för ett jämnt flöde från varje munstycke. Oavsett om du använder den stora takduschen eller den smala handduschen kommer vattenstrålen att vara perfektoch underbart mjuk för att låta dig koppla av efter du badat bastu. För att understryka hela systemets minimalistiska karaktär har alla synliga delar ytbehandlats med den skinande kromGROHE StarLight.