Färgterapisystem RUBEN DESIGN

Vår bastu är utrustad med de bästa systemen för ljusterapi av RUBEN DESIGN. De olika färgerna har sina typiska energilaster. Ögonen mottar bara 20 % av elektromagnetiska vibrationer som överförs av ljus, 80 % mottas av huden (med en yta på omkring 2m²) och akupunkturpunkter som är mycket känsliga för alla yttre stimuli. Den flerfärgade dioden innehåller kemiska ämnen som återfinns i ädelstenar. De avger en specifik färg på ljus med fasta energiparametrar och egenskaper som liknar ädelstensenergi..

Varje färg bär en viss energiladdning.Enligt forskning kan huden ta upp färgfrekvenser och ta upp effekter i kroppen. Färger har olika effekter på kroppen och kan stimulera,balansera, fräscha upp och få kroppen att slappna av beroende på indikation och användningsområde.

    Ruben’s design funktioner:

  • Styrning med en oberoende kontrollpanel RUBENCOLOURS
  • Kontroll av ljuspulsernas längd
  • Kontroll av ljusintensitet
  • Wellness-program
  • Kontroll av färgernas lystid
  • Individuellt sekvensval
AMBER - GUL
Stimulerar sinnet, mobiliserar till aktivitet, hjälper att återfå känslan av trygghet Rensar huden, avlägsnar toxiner och celluliter, stödjer självrespekt och harmoniserar ämnesomsättningen.Inom skönhetsvård: porsammandragande, uppstramande.
OPAL – VIT
Vitt är livets och ljusets färg som helar, befriar och renar.Den ersätter solljus under höst- och vintermånaderna, ger energi,stimulerar produktionen av serotonin–ett hormon som styr sömn och nervsystemet
SAPPHIRE - BLÅ
Avkopplande, lugnande, hjälpertillatt somna.Blåttljusär antiinflammatoriskt, febernedsättande och bakteriedödande.Rekommenderas vid ångesttillstånd och nervositet. Främjar koncentration och prestationsförmåga.
RUBY - RÖD
Ökar blodgenomströmningen,höjer blodtrycket, motverkar depression,stimulerar cirkulation och ämnesomsättning, förstärker blodcirkulationen och aktiverar energireserver.
EMERALD - GRÖN
Motverkarnervositet, tonar ner hjärtbesvär i samband med långvarig stress, stabiliserar andningssystemet, aktiverar vävnadsbildningen, motverkartrötthet och sömnlöshet, inomdermatologin:dämpar inflammation och lindrar klåda.