HUUM HIVE UGN med en styrenhet

Ugnens rena skandinaviska utformning gör den till en riktig bastupärla. Redan vid första ögonkastet kan man se att Huum är något helt unikt. Och det gäller inte bara dess förvånande utformning, utan även kvaliteten på använda material. De är stiliga, hållbara och ekonomiska. De utformades noggrant så att de värms upp snabbt, förblir varma längre och ger av mer ånga. Den stora mängden stenar garanterar ett långt bastubad av hög kvalitetsamt försäkrar en perfekt bastuupplevelse oberoende av antalet bastubadare.

Upplevelse

Alt detta tillsammans garanterar en härlig tid i bastun med din familj eller bästa vänner. Varje gång som ni låter blicken falla på er bastu, kommer ni att bli inponerade.

Kvalitee

HUUM är en Nordisk bastu. Vi andvänder bara de bästa materialen och den bästa teknologin. Ingenting mindre är gott nog för oss.

Design

När vi designar tänker vi inte bara på utseende, utan även på insidan. Droppen designades så att den håller värmen längre och ger mer ånga.

Innovation

HUUM är innovativt i alla avseenden, från den unika teknik som används hos värmaren Drop till styrkonsolen UKU och vår smartphone-app som möjliggör dig att styra din bastu var du än befinner dig.