SCANDIT Attefallshus


Älskar du att spendera tid i närheten av naturen med en doft av skogen runt kanten? Letar du efter din egen plats i världen eller behöver du hitta ett tyst arbetsutrymme? Nu är det enklare än du tror. Vårt prefabricerade hus kan användas som helårshus eller ett modernt mobilt kontor. Projektet ger flexibiliteten att modifiera byggstorlek, vägglinjer, rotation och framtida tillväxt med ytterligare moduler och funktionalitet. Läs mer Läs mer Läs mer Läs merAnpassa

Planritningar anpassas efter kundens egna behov och önskningar, precis som man vill. Det är en perfekt och snabb idé för ett fritidshus eller kontor omgivet av ett naturligt landskap eller en trädgård.
Flexibilitet

Tack vore det flexibla modulära konceptet kan Scandit enkelt anpassas efter dina behov och idéer. Vänligen kontakta oss så hittar vi en individuell lösning för dig.


Ekologisk lösning

VINGBERGs prioritering är en ständig utveckling i harmoni med naturen. Våra projekt baseras på tre pelare: funktionalitet, modern design och miljövänlig teknik. Scandit är ett miljövänligt val, producerat av hållbart skogsbruk. Vi använder inga kemiska tillsatser, materialet är biologiskt nedbrytbart och återvinningsbart.
Modern design

Innovationen betonas av rymliga fönster och höjder täckta med horisontella brädor. Allt integrerar med designen och lägger till sitt unika och moderna utseende. En del av de närmaste hörnfönstren är täckt med mörkfibercementpanel. Vi tillämpade denna lösning för att belysa den moderna och extraordinära glasrutan. Vi valde material av högsta kvalitet och kopplade dem på ett sätt som ger vår produkt en utsökt karaktär.