Om Oss

Vilka vi är?

VINGBERG i korthet

Vingbergs team
Vi är ett svenskt företag som bedriver bygg- och installationsverksamhet. Vårt huvudfokus är att bygga för samhällets bästa. Vi är verksamma på utvalda marknader i Skandinavien och med varje projekt får vi mer och mer erkännande, förtroende och uppskattning i branschen.

Vår verksamhet på den skandinaviska marknaden inleddes 2012. Sedan dess har vi byggt hållbart och brytt oss om samhällets behov och hur vår utveckling kommer att påverka människors liv. Vi strävar efter att se till att socialt ansvar genomsyrar alla affärsprocesser inom företaget.

I dag erbjuder vi som infrastruktur- och tjänsteföretag ett brett utbud av tjänster inom stads-, byggnads-, bostads-, industri-, väg- och miljöinfrastruktur. Vi deltar i de mest innovativa, nyskapande och prestigefyllda projekten.

Med en högkvalificerad personal kan vi erbjuda tjänster som är perfekt anpassade till våra kunders behov. Vi agerar på ett tillförlitligt och professionellt sätt och utför de kontrakt som anförtrotts oss enligt internationella förvaltningsstandarder.